Adsense

Adwords is het advertentie programma en daarmee het bestaansrecht van Google. Met Adwords levert Google een vernuftig systeem aan adverteerders om hun advertenties op bepaalde zoekopdrachten – die keywords worden genoemd – een korte banner of advertentie tekst in de zoekresultaten van de zoekmachine te laten verschijnen.

Om verder te voorzien in de behoeften van de adverteerder stelt Google via het Adsense programma haar advertentie mogelijkheden open voor websites van derden. Een webmaster kan zijn website (of zelfs meerdere websites) die voldoen aan strenge kwaliteitseisen, aanmelden voor het zogenoemde ‘display netwerk’. Dit is interessant voor zowel de adverteerder als de webmaster. De adverteerder heeft immers de mogelijkheid om zijn advertentie op meerdere plaatsen onder de ogen van zijn ideale klanten te laten verschijnen. De webmaster ontvangt van Google een beloning per ‘advertentie klik’. Tot wel 68% van de kosten per klik die Google in rekening brengt bij de adverteerder vloeien terug naar de webmaster wanneer er via zijn website op een advertentie wordt geklikt. Dit kan aardig in de papieren lopen wanneer de website een groot aantal bezoekers binnenkrijgt en een interessant percentage van deze bezoekers ook nog eens op een advertentie klikt.

Door de juiste stappen te zetten kan een website worden neergezet die al binnen enkele maanden een stabiel inkomen genereert. Het merendeel van de beginnende online ondernemers heeft hier echter veel langer de tijd voor nodig. Niet weten hoe een en ander werkt is het grootste struikelblok. Het is voor de doorzettende professional namelijk al moeilijk zat om een stabiel en vooral blijvend online inkomen op te bouwen.

En dit is waar Koop hier je Adsense site op inspringt.

Samen met de professionals van Vrolijk Internet Services zetten wij samen met u een ideale Adsense website op. Wij doen al het werk en u plukt hier de vruchten van. Wilt u echter meer dan een interessante bijverdienste uit uw nieuwe Adsense site dan heeft u direct een blauwdruk die beschrijft hoe u het allemaal zelf kunt doen. En dat allemaal terwijl een deel van uw website al gewoon staat. Want we bouwen niet alleen een website voor u, we optimaliseren deze ook nog eens zodat hij goed in Google en andere zoekmachines zoals Yahoo en Bing wordt gevonden. Als klap op de vuurpijl schrijven wij 100 artikelen voor u. Al deze artikelen zijn gebaseerd op zoekwoorden die veelgebruik worden, die een grote verdienpotentie hebben en die een hoge positie krijgen in de organische resultaten in de zoekmachine.

Wilt u weten hoe het werkt? Lees dan hier (link naar aanbod) verder.