Keuzemogelijkheden

Hoe meer werk er in een website gestoken wordt, hoe beter. Er mag niets aan het toeval worden overgelaten. Daarom worden de websites die we aanbieden altijd met de grootst mogelijke zorg gemaakt. Hoe meer unieke artikelen op de website worden geplaatst, hoe groter de kans dat je daadwerkelijk een hoog stabiel inkomen opbouwt. Hierbij moet wel rekening gehouden worden dat een hoog inkomen niet direct wil zeggen dat je nooit meer hoeft te werken. Een online inkomen via Google Adsense is dan weliswaar een stabiele inkomenstenbron, de aanbiedingen die wij je doen zijn gebaseerd op een extra inkomen van enkele honderden tot rond de 1.500 Euro extra inkomen per maand. Deze verdienpotentie heeft alles te maken met de relatief lage investering die je doet. Er is sprake van passief inkomen wat wil zeggen dat je na het eerste jaar weinig meer aan de website hoeft te doen. Ken je één andere werkkring waar je met een soortgelijke inspanning maximaal 1.500 Euro extra per maand kunt bijverdienen?

Vanzelfsprekend kan je na de oplevering van de website zelf verder aan de slag. Dit is ten zeerste aan te raden omdat meer kwalitatieve en unieke content op een website altijd beter is. De zoekmachines vinden het plezierig als een website vaker updates krijgt en bezoekers die terugkeren willen vaak iets nieuws lezen. Kijk bijvoorbeeld naar nieuws websites zoals Nu en Crimesite. Bezoekers komen of via de zoekmachine af op een nieuwsartikel of willen nieuws lezen en weten dat dit medium hier geschikt voor is.

Vanzelfsprekend hoef je niet zelf verder aan de slag. Dit zal echter de opwaartse potentie wel beïnvloeden. Wil je dus optimaal profiteren van Google Adsense, zorg dan dat je na de initiële investering doorpakt. Dit kan op verschillende manieren. Zo kan je zelf verder uitbouwen maar je kunt ook een artikel schrijver inhuren of zelfs met ons onderhandelen over een bulk nieuwe artikelen. Alles is mogelijk als je er om vraagt.